Coffee with readers #1 + jedna preporuka za organizaciju

Kao što sam u tijeku ljeta najavila, od ove jeseni započinjem s novom rubrikom Coffee with readers. Uglavnom, tu ću pisati neke svoje Life update postove, neke stvari vezane za blog, čisto nešto opuštajuće za čitanje što mislim da bi vam moglo biti zanimljivo, pa ovo je prvi post u toj rubrici! :-)
Danas ću se osvrnuti nekih tema, ponajprije iz što se tiče škole a koje su vezane za blog i ostalo. :-)
Ne znam koliko vas je upućeno u to da ja ove godine polazim u deveti, završni razred osnovne škole i imat ću zaista mnogo obaveza. Iskreno vam kažem, zanima me kako ću uploviti u sve ovo. Nekako, uzbuđena sam ali opet i radoznala kako ću sve obaveze posložiti. Kada mislim da puno obaveza, onda zaista mislim puno! Za završni razred glazbene produljuju nam se sati solfeggia, zatim dolaze pripreme za krizmu, krizma, matura, teže gradivo.  Sva sreća što se ne trebam pored ovoliko svega brinuti za neki prijemni ili učiti za njega jer srećom to ne postoji i jedino mogu da izvlačim bodove na osnovu natjecanja, prosjeka a možda i glazbene škole! Ali ipak nadam se da ću upasti u gimnaziju koju želim i koja je u drugom gradu što je pravi izazov za mene, ali ako i druga djeca mogu ići u drugi grad, onda zasigurno mogu i ja.

Da ovaj post ne bude samo o meni malo ću se osvrnuti na blog. Gledajući druge blogere koji su daleko iskusniji od mene i gledajući moj blog shvatila sam da nešto ne ide. Ovo ne znači da sebe uspoređujem, već si nekako ukazujem na greške koje pravim, a ja sam primjetila da sam se svo ovo vrijeme pretjerano brinula na kvantitet postova i na to koliko ću ih objaviti u mjesecu. Kako od ove jeseni počinjem objavljivati postove dva puta tjedno; utorkom i petkom  onda sam počela ranije smišljati ideje i teme za postove. Veoma sam zadovoljna postovima koje sam smislila, pa se nadam da će i neke zanimljive teme zaživjeti! 

Pa, kao što smo svi primjetili, već je počela jesen! Jutra su ove godine mnogo hladnija nego što su bila prošle godine. Također, moja Instagram naslovnica je puna jesenjeg: i slika, i opisa, emojija, dakle uvelike je počelo to cozy doba godine koje sam jedva čekala, kao i nošenje udobnih džempera, zasigurno omiljene odjeće. Da jedina ne budem zaostala, i ja sam započela s nekim jesenjim feedom, za koji se nadam da će nekako uspijeti a i uglavnom ću se bazirati na neke slike tamnijeg tona. 

Također, od ove jeseni koristim Google Momentum. To je jedno Google-ovo proširenje prilagođeno vama koje će vam pomoći u organizaciji vašeg vremena i na kojem uvijek pišem svoje to-do liste. Kako to izgleda, možete vidjeti na slici dolje. Uvijek će vas dočekati neka prekrasna pozadina, a u nju ćete moći ući čim otvorite Chrome. Možete je preuzeti ovdje i svima je definitivno preporučujem!


Instagram: @ilvaperic
E-mail : ilva.peric4@gmail.com

Do sljedećeg posta, Share:

7 coment�rios

 1. Sjajan post, draga moja. Sve promene su jako divne, i ne slažem se da ti psotovi nisu kvalitetni. Mnogo su kvaltietni i kao što si sama rekla, ne msili na kvantiten misli na kvalitet.

  Novi BTS post je na blogu - Adda's life

  OdgovoriIzbriši
 2. Odličan post! Slike su predivne. Jedva čekam buduće postove, a blago tebi jer nemaš prijemni, ja sam ove godine 8. i jedva čekam da se završi taj prijemni. :D Srećno u poslednjoj godini i nadam se da ćeš da upišeš školu koju si želela! :)

  www.anastasijamatic.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Mnogo mi se dopada ovakva vrsta posta. Ja ti držim fige da ti ova godina prođe što lakše i da upišeš tu gimnaziju jer vjerujem da možeš. Što se tiče ostaloga, super je također ❤️❤️❤️

  I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

  OdgovoriIzbriši
 4. Odličan post,uživala sam čitajući.
  Slike su predivne,a ova ideja za organizaciju je baš simpatična i vjerujem da će mnogima pomoći.♥

  Bella Place.

  OdgovoriIzbriši
 5. Dopada mi se nova rubrika, i sretno ti u završom razredu i ne brini, završni razred, barem kada je osnovna u pitanju, nije ništa drugačiji od prethodnih, osim ako nemaš završne ispite, koje znam da imaju u Srbiji. Što se tiče jeseni, definitivno nisam spremna :( i sama sam primijetila da su dani hladniji, pogotovo večeri, jer se tada vraćam iz škole.

  Delilah's Stories | Filmtastično

  OdgovoriIzbriši
 6. Veoma 'opusten' post ali predivan! Blago tebi za prijemni hah! I meni se dopada nova rubrika, jedva cekam naredne postove!

  Visit me, and follow back. Hope see you soon. Maleficent

  OdgovoriIzbriši