Instagram perfect #3 - Refreshing, inspiring and creative

Ove jeseni sam planirala napraviti barem jedanput u dva mjeseca jedan post u rubrici ''Instagram perfect". No, to se ipak nije dogodilo jer sam smatrala da su oni tematski i originalnije izrađeni postovi prednjačili ovome. Tako da, napokon posvećujem post ovome, da ova rubrika ne bi samo tako iščezla. Prvo sam odlučila sam da post posvetim upravo profilima koji imaju tematiku koju ja najviše preferiram; flatlayima, uvidjela sam da je prvi tip ovog posta imao najviše takvih. Malo sam razmišljala i odlučila sam da preporučim profile koje za mene zaista odišu nekom posebnom energijom, a za koje vjerujem da nikada niste čuli. :-)1. icelandic_explorer
Ovaj profil sam sasvim neočekivano našla, i to tako što sam tražila neke zanimljive stranice jer sam smatrala da mi je home stranica suviše dosadna. Ušla sam u jedan profil koji postavlja fantastične slike tuđih putovanja, i u prijedlozima mi je iskočio baš ovaj profil.
Istog trenutka sam ga zavoljela. Kada god naiđem na neku fotografiju, zamislim da živim u nekim skandinavskim selima gdje ima puno, puno snijega i divne netaknute prirode. Također, moram priznati da su mi slike divljih životinja očaravajuće! Ovo je definitivno prva i najbolja preporuka za zapratiti! 
2. helena.moore
Za mene je ovo jedan od najviše umjetničkih profila koje sam ikada vidjela. Cura koja vodi ovaj profil ima predivnu narančastu i kovrdžavu kosu, te posebno obožavam njezine flatlay fotografije i osjećam se kao da je došla s neke sasvim druge planete. Nešto što je za mene najupečatljivije je sami vintage tip edita što je sjajno uklopila, dakle predivan profil za zapratiti. 


3. oliv.home
Dokaz da reklamiranje jedno drugoga preko Instagram-storyija stvarno djeluje tako što saznate za mnoštvo divnih profila, pokazalo se i ovdje. I prije sam pratila ovakve slične profile koje uglavnom vode neke kreativne Poljakinje, no ovaj profil me stvarno oduševio. Nijedna slika nema previše detalja, što mi se sviđa kao i sav dekor koji ona posjeduje. Gledati ovaj profil stvarno je opuštajuće, tako da se i ovaj našao na listi od onih za mene kreativnijih. :-)


4. snjstudies
Osim što ovaj profil pratim zbog fotografija, također ne bih htjela izostaviti stvarno originalan način na kojim se ova cura služi InstaStoryjem. Jako sam radoznala po pitanju toga jer postavlja svoje payliste glazbe koju ja preferiram, te kako je to biti zamjenski učitelj. Ipak rekla bih više da više volim njene storye od instagrama jer u zadnje vrijeme ne postavlja toliko često, no kakogod neću izostaviti njene divne i šarene školske stvarčice koje postavlja na svoj feed, a koje mi nažalost mi nemamo kupiti ovdje. I to bi bilo to! Od svih onih koje pratim na Instagramu nisam mogla više ništa odabrati da stavim u post a da bi se slagalo uz temu. Pišite mi u komentare vaš omiljeni od ovih navedenih. :-)
Instagram: @ilvaperic
E-mail: ilva.peric4@gmail.com
Do sljedećeg posta, <3


Share:

6 coment�rios

 1. Sjajan post, draga moja. Šteta što nemam Instagram jer kad bih ga imala sigurno bih zapratila sve ove ljude, sve ove divne profile, i divila bih se svim ovim fotografijama.

  Novi post ---> http://laadda2.blogspot.com/2017/12/zaful-review-pullover-drawstring-hoodie.html

  OdgovoriIzbriši
 2. Woow! Ja sam definitivno oduševljena ovim profilima koje si preporučila, ne mogu se odlučiti koji je ljepši *-*
  Moj novi post -> This is my life

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivan post, hvala ti što si sa nama podelila ovako divne profile zapratila sam skoro sve ✨. Divna ideja kao i izgled bloga 😊.

  novi post perfecthigh136.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Predobar post! Hvala ti na preporukama! Nisam do sada čula ni za jedan od ovih profila, ali mi izgledaju sjajno. Svakako ću pogledati! <333

  Fantastiko World

  OdgovoriIzbriši
 5. Wow, presavršeni feedovi kod navedenih instagramera, a i za svakog ima po nešto :D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  OdgovoriIzbriši
 6. zaista su lepi svi profili!
  https://highheelpoodl.blogspot.rs/2017/12/new-video-early-winter-outfit-ideas.html

  OdgovoriIzbriši