·Snijeg u mediteranskom kraju·

Uh, zamislite da živite negdje u nekom kraju gdje vlada sredozemna klima i jedva čekate kada će se obistiniti vremenske prognoze koje najavljuju snijeg? To se upravo i dogodilo jučer. Toga jutra dok sam se spremala, bez ikakvog razloga sam pogledala kroz prozor i ugledala snijeg posvuda! Na krovovima, na travi, auta su sva zaleđena, ma sve živo je bijelo! Nećete moći ni zamisliti moju sreću. Baš netom prije toga sam planirala ponoviti nešto za školu, no ugledah snijeg i onda sam istog trena zaboravila na knjige i sve. Zamislite, čekate snijeg od 2012. godine kada je stvarno previše napadao i onda ovo?!?!? IZVRSNO! Čak i kada smo ušli u razred, nekolicina nas je ponovo izašla ispred vrata i zabavljali smo se sa napadalim snijegom. No, to nije sve jer snijeg je ponovo padao baš na velikom odmoru. I to onaj veliki, doslovno pola škole se uspelo na travnjak čitav prekriven snijegom i grudali su druge. I bez obzira na kuglice koje su išle ravno u mene, nimalo mi nisu smetale jer ipak snijeg je rijetka pojava ovdje i onaj tko inače živi u mjesto koje je sunčano ili je blizu mora će se poistovjetiti. Dapače, čak sam sama sebi bacala snijeg na glavu pokušavajući da mi glava izgleda previše tumblr i kao-zimski,  heh!Snijeg nije prestajao padati sve dok se nismo vraćali kući. Dobro je što nam je glazbena škola bila odgođena zbog snijega i zato što je bilo prehladno, ali sam samo uzela novu kompoziciju i opet sam se zabavljala sa snijegom vraćajući se sa dvije prijateljice do kuće. Tu je bilo jako,jako puno snijega koji mi je napadao na čitavo lice i puno,puno slika koje ćete vidjeti u nastavku. Mislim da sam se dosta raspisala za danas. Jučerašnji dan mi je stvarno bio čaroban za koji je naravno zaslužan snijeg, a ja sam veliki ljubitelj zime.Iskreno bih htjela da ga mogu zamijeniti za neke tmurne dane koji su čista suprotnost ovome. A sada, fotografije:

Jeste li i vi već imali svoj prvi snijeg u 2018.? :-)
Do sljedećeg posta,
xx, Ilva 

Share:

2 coment�rios

 1. Jako mi je drago da ti se želja konačno ispunila, lijepo je što voliš snijeg! Kod mene je baš suprotno, živim u središnjoj Hrvatskoj blizu Zagreba i snijeg doslovno pada svaki tjedan, i svake godine. Mislim da ne postoji godina kada nije padao, a ove godine je već napadao kao za sljedeće tri. Svakako meni je dosta snijega i hladnoća, najradije bih prespavala zimskim snom i probudila se u kasno proljeće, ali ipak mi je drago zbog tebe i takvih dječjih radosti koje niste ranije mogli iskusiti *-*
  Peany

  OdgovoriIzbriši
 2. Kod mene je napadao više od jednog metra!Ja snijeg volim,nije da ga jedva čekam ali ni ne smeta mi.Predivno je noću prošetat gradom punog snijega.
  Fotke su vrh♥

  Bella Place.

  OdgovoriIzbriši