·Storytime - pronašla sam telefon na livadi?·

Pa, dobrodošli u drugi storytime na mom blogu. Ovo će opet biti nešto što je malo nalik onom prošlom, ali opet priča je zasebna i dogodila se na drukčijem mjestu. Da, pronašla sam svoj telefon u sred livade i to opet svojom nepažnjom. Ipak, da nije tehnologije ne bi se ovo sretno završilo. Sada bi moj telefon bio ili slomljen ili bi bio u tuđim rukama. Da ne duljim sve u uvodu, prijeći ću na samu priču.


Tada nisam niti slutila da će se to dogoditi. Kada sam se vraćala s još jednog vjeronauka sa ljudima iz razreda, odlučili smo kao i svaki put ići prečicom čiji je put sačinjavala predivna zelena trava. Vraćali smo se normalno i sve je bilo okej dok nisam shvatila da nemam mobitel niti u jednom od mogućih džepova. Što sad? Stvarno ne bih mogla opisati nijedan osjećaj u sebi tada. Ne mogu reći da sam bila pretjerano prestrašena, niti pretjerano smirena, onako zlatna sredina. Samo sam stajala uplašena i držala u sebi svaki svoj osjećaj. Nisam htjela da usred puta krenem vrištati i plakati jer to ne bi imalo nikakvog smisla. Bila sam u dilemi - vratiti se kući i pronaći pomoć ili šetati mračnim ulicama kao muha bez glave  nemajući blagog pojma! Odlučila sam da je bilo najbolje vratiti se kući. Čim sam došla, objasnila sam ukućanima što se dogodilo i otvorila na računalu stranicu koja locira mobitel. Problem je što je moj mobitel bio potpuno prazan, što na kraju i nije otežalo situaciju. Tata mi je pomogao tako što me odveo na jedino mjesto gdje sam znala da je mobitel ispao prije nego što sam to primjetila - tu istu livadu. Isprva smo išli okolnom cestom kojom smo se mi vraćali i to nekoliko puta. Ništa od toga. Još veća panika u meni. Nakon toga, znala sam da mi je livada preostala kao moguće mjesto pronalaska. Jedino što sam učinila jeste da sam uključila svjetiljku i nakon par koraka naprijed telefon mi se čudesno ukazao. Inače, to se dogodilo prije manje od mjesec dana kada je još padao snijeg i vidjela sam ga da je bio malo prekriven snijegom, ali opet mu ništa nije bilo, te i dalje radi kako treba.
Sve ovo se dogodilo mojom nepažnjom i u trenutku potrage, u sebi sam zamišljala situaciju sebe kako pišem o ovome. I evo, to se dogodilo! Ono što sam naučila iz ovoga je da trebam ostati hladnokrvna u ovakvim situacijama, ne gubiti vrijeme i biti snalažljiv u potrazi. Ne mogu ni zamisliti što bi sada bilo da se na kraju dogodilo suprotno od ovoga. Izgubila bih sve slike, videe i druge vrlo važne podatke.
Zato, učite iz tuđih grešaka i čuvajte stvari uvijek na najsigurnijem mjestu. :D


Jeste li se i vi ikada našli u sličnoj situaciji?
Instagram: @_ilvaperic
E-mail: ilva.peric4@gmail.com
Do sljedećeg posta,

Share:

5 coment�rios

 1. Ajme! Ja bih vjerovatno na tvome mjestu poludjela, i počela bih ga odmah tražiti, ali mislim da je bolje ostati hladnokrvan. Neki dan je mom bratu mobitel ispao u lokvu vode dok je išao u školu i nije primjetio, no kada se vraćao doma kada je već shvatio da ga nema, vidio ga u lokvi vode i to pregaženog. Tako da mi je drago da se tvome ništa nije dogodilo ;)
  Novi post -> Peany

  OdgovoriIzbriši
 2. Jaoo, ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo tad! Ja kada ostavim telefon negdje u kući prepadnem se previše. Drago mi je da ti telefon normalno radi i da mu se nije ništa dogodilo. 😊💗

  anastasjastyles.blogspot.ba <——- novi post

  OdgovoriIzbriši
 3. Zna mi se dogoditi da me prođu oni trnci , u fazonu gdje mi je mobitel a zapravo je u ruci, sporednom džepu ili tako nešto, nikad hvala Bogu nisam izgubila ništa tako vrijedno, a nadam se da neću ni ubuduće.
  Dosta sam odgovorna i oprezna kad su takve stvari u pitanju.♥
  IvaFashionDiary

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja bih poludela kada bi mi se ovo desilo. Nikada nisam bila u situaciji da sam izgubila telefon, ali znam koliko to može stresno biti.


  Novi post je na mom blogu, pogledaj ga: Adda's Life

  OdgovoriIzbriši
 5. Mislim da je moj vječiti strah da izgubim mobitel, ne toliko zbog njegove vrijednosti, već upravo zbog toga šta se nalazi u njemu (fotografija, videa..) pri tom da ne spominjem da se nikad ne odjavljujem s društvenih mreža lol :'D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  OdgovoriIzbriši