Welcome April

Evo, već je došao travanj. Tri mjeseca su iza nas. Od svih mjeseci, nekako ja se najviše osjećam da su siječanj i ožujak prošli najbolje i najproduktivnije. I zbog obje škole, prijateljstava, glazbenog ukusa, sebe kao osobe... no ne i bloga. To je ono što sam najviše zapustila. Reći ću da mi nije žao i ne želim plakati zbog toga jer ipak blog je nešto prolazno u mome životu i vrsta razonode, pri čemu je škola najveći razlog neaktivnost. Ipak, ocjene iz škole su bitnije i drago mi je što sam nakupila dosta petica. Najbolja stvar je što imam cijeli tjedan slobodan i imat ću vremena smišljati i pisati postove, tako da neću ostati mjesečno na manje od 3 posta.


Dakle, već sam jako uzbuđena oko ovog mjeseca. Mogu reći da mi se vrijeme jako sviđa jer već jako dugo imamo situaciju da je jedan dan sunčano i toplo, a sutri dan oblaci nikako ne nestaju. Barem možemo udovoljiti onima koji čekaju sunce ili pak kišu. Krajem ovo mjeseca, točnije 29.4. imam krizmu zbog čega sam n-e-o-p-i-s-i-v-o uzbuđena. Biranje odjeće, pokloni, fotografiranje i na kraju sami obred me vesele na samu pomisao! Možda budem i napisala utiske s tog dana.


Krajem siječnja sam posudila nekoliko knjiga iz knjižnice. I praznike sam odlučila provesti u čitanju istih jer stvarno mislim da sam ih zapustila i krivo mi je zbog toga. Sada sam dovršila samo jednu knjigu koju sam razvlačila 2 mjeseca i dovršila zadnjih 100-tinjak stranica u dva dana. Knjiga se zove Moje drvo slatke naranče. Sada mi je cilj da pročitam Andy zatvorenica od Ann Bryant.

Što se tiče ostalih stvari iz mog života, u zadnjih nekoliko mjeseci sam počela pratiti nove jutjub kanale, blogove i instagram profile koji su me inspirirali i koje volim gledati. Također, pošto za dva mjeseca završavam osnovnu školu trebala sam se odlučiti gdje ću ići u srednju. I nakon raznoraznih gimnazija koje su mi bile na umu, ipak sam se odlučila za opću gimnaziju u svom gradu. Tako bi ispalo najlakše i najpraktičnije. Od početka godine nekako sam počela mijenjati stil odijevanja. Ne znam ni sama. Vidim dosta slika lijepih outfita za koje se zalijepim i jedva čekam kupiti neki komad odjeće u kojem bi se osjećala udobno.
I da, nakon par mjeseci promijenila sam template bloga. Ovaj sam imala od prošlog ljeta, ali sam ubacila malo proljetnog dizajna. Meni se sviđa, pa se nadam da će se i vama svidjeti. :DI to bi bilo sve od moga updatea. Primjetila sam da se dosta stvari promijenilo kod mene, a nadam se i kod vas u pozitivnom smislu. Pišite mi u komentare! :-)

Instagram: @_ilvaperic
E-mail: ilva.peric@gmail.com


Do sljedećeg posta,


Share:

5 coment�rios

 1. Kao što si i sama rekla, ne trebamo da plačemo ako nismo bili aktivni, jer blog je nešto što nam je trenutno zanimacija i neki hobi, ali ko zna da li ćemo sutra biti prvrženi tome. Takođe, mnogo mi je drago što ti je uskoro Krizma, ja bih voljela das vidim post i oko toga ❤️❤️❤️

  I follow you: Visit and follow ----> Marija'a blog

  OdgovoriIzbriši
 2. Obožavam ovakve postove☺ I ja sam zapustila blog i ponekad je to u redu zato što se događaju druge stvari koje su nam bitnije i važno je posložiti prioritete. Drago mi je što si se odlučila za gimnaziju, ne idem u opću, ali postoje samo manje razlike u odnosu na jezičnu. Nadam se da ćeš biti zadovoljna. I da, napiši dojmove sa krizme☺♥

  nevergiveup656.blogspot.hr

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja sam toliko zapustila blog jer se sad nalazim na ogromnoj prekretnici u životu gde me čekaju i prijemni za fakultet i matura, a uz sve to treba održati uspeh u školi i imati bar malo društvenog života. Prosto, blog nikako ne može da dođe na red i možda je tako i bolje nego da na silu bilo šta postujemo. ♥
  https://marized.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
 4. Amazing post, dear! A big hello from Germany!
  Hugs ♥
  LianaLaurie

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja imam razmišljanje da je bolje uzeti malu pauzu od bloga, posvetiti se važnijom stvarima i obvezama nego pisati postove radi reda samo da se piše. Ako nisam uzbuđena zbog nečega što radim, neću to ni raditi! Drago mi je za tvoj uspijeh u školi i ostale pozitivne promjene! :)
  Pratim te, ako želiš uzvrati. Nadam se da ćemo postati bloger prijateljice! Želim ti divan i produktivan dan♡

  Happy But Mess

  OdgovoriIzbriši