Povratak, summer is here!


I, ponovo sam na blogu nakon 2 mjeseca stanke. Mislim da mi je ona nekako i bila potrebna jer su mi svibanj i lipanj bili jedni od najzanimljivijih mjeseci što se  tiče svega. Ali sada sam sigurna da vjerovatno neću ovako odlaziti s bloga više nikada jer je to nešto što me opušta i volim pisati postove. No, smatram da mi je od zadnjeg posta bilo potrebno blog maknuti na posljednje mjesto jer ako bih pisala postove bez motivacije i dobre ideje onda ni ja ne bih bila zadovoljna s njima.

Ukratko, ja sam trenutno završila sa osnovnom školom. Iako je kraj škole meni bio prije skoro mjesec dana, nekoliko dana nakon toga sam stalno mislila na to kako ću se naviknuti na nešto novo. Neću više ići u glazbenu školu, imat ću druge obaveze i više neću biti na satima nastavnika na koje sam se navikla i viđati prijatelje iz drugih razreda kao što sam ih viđala prije. No, kako sam prvi put ušla u srednju školu prilikom upisa, nekako sam odmah počela osjećati uzbuđenje i zainteresiranost oko svega toga. Informacije radi, upisala sam opću gimnaziju. Iako sam htjela upisati jezičnu zbog toga što su jezici nešto što mi najbolje ide, ipak nisam mogla jer ona nije dostupna u mom gradu. Ali, smatram da ću se brzo naviknuti i na ovu drugu.
Jako sam sretna što sam tijekom zadnjih 9 godina imala odličan uspjeh iz svih predmeta, pa sam zbog toga dobila i pohvalnicu, jer ipak trud učenika se treba i nagraditi. :)

Također, jedan bitan događaj kada pričamo o školi jeste i mala matura! Meni je mala matura bila 30.5. i stvarno sam se dobro provela, smijala, slikala ali i plakala zbog rastanka sa školom kao i drugi iz razreda.

Uglavnom, ljeto je počelo. Iako mi ono nije najdraže godišnje doba, volim ga jer imam vremena za sve što nisam mogla raditi tijekom škole i zbog toga što se možemo kupati u bazenu/moru. I dok sam bila odsutna, dosta sam razmišljala o blogu i o novim postovima koje planiram pisati. Potrudit ću se da budem aktivnija na blogu više nego što sam bila prošlo ljeto i nadam se da ću u tome uspjeti. Nemam nekih svojih striktnih planova za ljeto, ali uobičajeno; planiram više vremena provesti u prirodi, ići na more, napraviti što više fotografija, čitati što više knjiga, krenut učiti novi jezik, preurediti sobu te napisati što više postova. :)


Kako vi planirate provesti ljeto? Pišite u komentarima :)
E- mail: ilva.peric4@gmail.com
Instagram: @ilvapericc

Do sljedećeg posta,

Share:

3 coment�rios

 1. Mnogo mi je drago što si se vratila ponovo na blog. Zaista je divno čitati tvoje postove. Takođe, mnogo mi je drago što si dobila tu pohvalu od škole jer mislim da si to zaslužila za svoj trud. I isto tako, puno sreće u gimnaziji ❤️❤️❤️

  I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

  OdgovoriIzbriši
 2. Jako mi je drago što si se vratila na blog, i ja sam isto bila odsutna jedno vrijeme. Definitivno jedva čekam čitati tvoje nove postove jer vjerujem da će biti fenomenalni kao što su uvijek i bili. Također, čestitam ti na završenoj osnovnoj školi i na pohvalnici, također sretno u gimnaziji <3
  NOVI POST -> Peany

  OdgovoriIzbriši
 3. Great post , I'm following you , please follow me too

  www.makeyourfashionchoice.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši